مدلب
مدلب

چهارمین دوره آشنایی با نرم افزار مدیریت آنتی بیوگرام WHOnet (نرم افزار سازمان بهداشت جهانی)

نحوه ثبت نام دوره:

شما برای ثبت نام دوره حضوری یا آنلاین، مبلغ ثبت نام را به شماره کارت 6221061103013142 نزد بانک پارسیان با نام محمود فرامری واریز کرده و سپس فرم ثبت نام زیر را تکمیل نمایید. 

مبلغ کلاس حضوری: 1150000 تومان

مبلغ کلاس غیرحضوری: 350000 تومان

 

 

نکته: 

کلاس های حضوری در تهران برگزار می شود. (کلیه هزینه ایاب و ذهاب و همچنین اقامت بر عهده داوطلب می باشد.)

برای کلیه شرکت کنندگان محتوای دوره در سایت مدلب آکادمی بصورت رایگان قابل مشاهده خواهد بود. 

همچنین ارسال آگهی نیازمندی های سایت مدلب با ارسال کدتخفیف به آنها تا آخر سال 1403 بصورت رایگان می باشد.  

درباره این دوره آموزشی بیشتر بدانید

درباره دوره:

مدرس:          جناب آقای دکتر کوپاهی

زمان دوره:     جمعه 25 آبان 1403 – ساعت 10 الی 13

مکان دوره:     تهران، بزرگراه جلال آل احمد، ابتدای گیشا (کوی نصر)، خیابان البرز

هزینه دوره:     داوطلب آزاد حضوری  مبلغ 1,150,000 تومان  – دوطلب آزاد غیرحضوری (آنلاین) مبلغ 350,000 تومان

 

چهارمین دوره آموزش نرم افزار مدیریت آنتی بیوگرام WHOnet توسط آکادمی مدلب با همکاری انجمن بایومینو دانشگاه علوم پزشکی تهران بصورت حضوری و آنلاین برگزار می شود. مشخصات این دوره به شرح زیر است. 

توجه: تمام محتوای این کلاس فیلم برداری شده و بعد از ویرایش فیلم در سایت مدلب آکادمی بارگذاری می شود و برای شرکت کنندگان کد دسترسی به محتوای دوره ارسال می گردد. 

 

درباره هونت:

نرم افزار هونت یک نرم افزار تحت ویندوز است که می توانید اطلاعات آزمایشگاهی را در آن بارگذاری کنید. این برنامه، بر اساس پایه بانک اطلاعات، در مدیریت و تجزیه و تحلیل داده های میکرب شناسی است که می تواند نتایج تست های حساسیت ضد میکروبی را واکاوی نماید. از این نرم افزار، جهت درک اپیدمیولوژی جمعیت های میکروبی بومی، انتخاب داروهای ضد میکروبی مناسی، تشخیص همه گیری های بیمارستانی و منطقه ای عوامل میکروبی و همچنین تشخیص چالش های وابسته به تضمین کیفیت در انجام آزمون های ضد میکروبی استفاده می شود. با توجه با تفاوت های منطقه ای و جمعیت شناسی الگوهای حساسیت دارویی میکروارگانیسم ها، استفاده از نرم افزار WHOnet کمک زیادی به نظام مهار مقاومت های میکروبی و برنامه تعیین آنتی بیوتیک مناسب و انجام اقدامات مناسب در شناسیی و کنترل همه گیری های عفونی در بیمارستان و جامعه می نماید. در نتیجه پیشنهاد می شود که از این نرم افزار برای تفسیر و گزارش نتایج تست های حساسیت داروهای ضدمیکروبی در آزمایشگاههای میکروب شناسی استفاده شود و همچنین داده های خود را در آن به اشتراک بگذارید. 

درباره دکتر حسام کوپاهی

دکتر حسام کوپاهی، دکترای میکروبشناسی بوده و از اساتید دوره های متنوع سیستم مدیریت کیفیت می باشد. ایشان مدرس دانشگاه بوده و همچنین عضو انجمن میکروبشناسان ایالات متحده امریکا (ASM)، عضو انجمن میکروب شناسان و باکتری شناسان ایران و ناظر فنی تولیدات، صادرات و واردات تجهیزات پزشکی است. 

از سال 1375 در حوزه آزمایشگاه فعال می باشد و مدت 15 سال در زمیننه های متنوعی مانند آموزش نرم افزار بهداشت جهانی WHOnet، روش های ساخت محیط های کشت و کنترل کیفی آنها، بررسی CLSI و تازه های آنتی بیوتیکی، کنترل کیفیت در بخش میکروبشناسی، بررسی روش های تخصصی آزمایشگاه و میکروب بر اساس CLSI و CDC امریکا دارای سابقه آموزش می باشد. همچنین ایشان مولف کتاب، “بررسی آزمون های بیوشیمیایی براساس شناسایی باکتری های بیماری زا” می باشد. 

 

سرفصل های این دوره

  • آشنایی با نرم افزار سازمان بهداشت جهانی
  • چگونگی نصب و راه اندازی نرم افزار
  • بررسی پنل آنتی بیوتیکی بر اساس آخرین ورژن
  • ثبت اطلاعات بیماران بر اساس گروه باکتریایی
  • آنالیز بیماران بر اساس گونه های باکتریایی
  • آنالیز بیماران بر اساس گونه های باکتریایی